Verhalen

Alle verhalen uit Uitzending Nienoord College, Leek

Luuk

Luuk

Luuk is niet zo een feestganger. In zijn vrije tijd is hij altijd op de manege te vinden, terwijl de meeste jongens uit de klas voetballen. Na school doet Luuk de HTS en maakt carrière als ingenieur in Ierland. In Dublin komt hij met een Dominicaans klooster in aanraking. In 2007 besluit Luuk om in het klooster te treden. Hij vertelt zijn verhaal.

Disco

Disco

De 4 havo-klas uit het Groningse Leek is een behoorlijk brave klas. Maar iedereen gaat elk weekend uit in één van de drie discotheken in Roden en Zevenhuizen. Daar worden bier en vies-zoete drankjes genuttigd, gedanst en gezoend! Joyce en Leonie zien na 15 jaar hun stap- en zoenmaatjes Wieger en Lex terug en ze halen samen herinneringen op.  

Joyce

Joyce

Joyce leert na de havo door voor onderwijzeres. Na haar opleiding ontmoet zij haar huidige vriend en drie jaar later raakt ze zwanger. Op 27 mei 2008 wordt Kyra geboren, maar het gaat niet goed met de baby. Twee dagen na de geboorte sterft Kyra. Joyce vertelt het verhaal van haar dochter.

J a v a S c r i p t staat waarschijnlijk uit!

Deze website maakt gebruik van J a v vS c r ip t, onder andere voor het afspelen van video’s. Het lijkt erop dat J a v aS cr i pt uit staat, waardoor de site niet optimaal werkt.

Lees hier hoe je J av a Sc r i p t aan kunt zetten.